tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ihana valo!!

Niin se vaan tuli, ihana kevät!! Nyt ei oikein tiedä mihin päin juoksisi : ) Tekisi mieli siivoilla, touhuta ulkona, vaihtaa verhoja ja tyynyjä, mennä puutarhakauppoihin..IIK :) Valo on niin ihmeellinen asia, huomaan että olen virkeämpi ja iloisempi joka päivä. Terassille vaihdoin jo tyynyt ja laitoin kauniin pitsiliinan pöydälle, päälle rottinkiset aluset. Kynttilöitä ja kukkia. Terassi on kuin karamelli :) Grillikausi on avattu ja piknik kori otettu käyttöön. Etupihalle istutin puisiin laatikoihin valkoista perunanarsissia ( tuoksuu niin ihanalle!!!!), orvokkeja ja liljoja. Isoon joululyhtyyn tein asetelman kukkasista, sammalesta ja kivistä-lyhty saa myös viettää kesää .
Nyt himoitsen puutarhaan isoja kauniita pioneja..Ne valtavat vaaleanpunaiset kukat kesällä on niin upeita että hengitys salpautuu. Puutarhakirjat ja lehdet on jo pöydällä odottelemassa että ehdin perehtyä niihin. Suihkulähdekin saa uuden asun täksi kesäksi, sammakot on varmaan ihmeissään kun heitä odotteleekin rustiikkinen, valkea uima-allas enkeleineen ;)

Puotiin tuli vanhoja patinoituneita ikkunanpokia, tänään saan vanhan rustiikkisen oven..mitäköhän ihanaa näistä keksisi..: ) Myös uusia sisustustarroja saapui, ehkä joku saa kotiutua tänne omaan kotiinkin.
Ensimmäiset sammakot pomppi jo pihalla, linnut tekee pesiään-nyt nautitaan, kevät on niin mahtavaa : )

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Aurinko paistaa!

Asioilla on tapana järjestyä, se vaan on totta :) Auringonsäde voi löytyä täysin ihmeellisestä, odottamattomasta paikasta ;)
Pitkän sairastelun jälkeen olo alkaa pikkuhiljaa kohenemaan ja huomasin että ulkona paistaa aurinko :) Uskon että sairastelu on oman kehon ja mielen tapa kertoa -rauhoitu, lepää, kerää voimia. Oman kehon kuunteleminen onkin aika vaikeaa, sitä pitää opetella ja oppia kuuntelemaan.
Ainakin minä toohotan jatkuvasti täysin yli omien voimavarojen :)
Tein eilen illalla seikkailumatkan tanskan, norjan ja ranskan sisustustukkuihin netissä, hulluksi meinasi tulla! Olen kuullut että tavara on vaan tavaraa-ei pidä paikkaansa! Miten ihana olo tulee omassa kodissa kun ympärillä on kauniita esineitä, pehmeitä tekstiilejä ja ajan patinoimia huonekaluja, jokaisella niistä on oma tarinansa kerrottavana. Kodin sisustus tuo hyvää mieltä ja rauhallisuutta, sillä on hirmu suuri merkitys jokapäiväiseen elämään. Tähän ihastuin sydämestäni, luulen että aloitan tiistain tekemällä tilauksen täältä puotiin ja kotiin :)

Jeanne d'Arc Living