perjantai 25. maaliskuuta 2011

Vaihtelun vuoksi perheessä riehuu nyt influenssa b ja kaataa jokaisen vuorotellen vällyjen väliin. Alkaa jo melkein naurattamaan, ei tästä tule yhtään mitään :) Onneksi meillä on ihanimmista ihanimmat isovanhemmat jotka tarvittaessa auttavat aina meitä, tuli mitä tuli.
Sunnuntaina aion mennä kirpparille ja maanantaina pitäisi aloittaa koulu..katsotaan missä kunnossa karhupentue on. Välillä tulee kyllä äitiä ikävä..sairastelua on ollut niin paljon ettei normaalista elämästä ole tietoakaan, saati että firma ei kauaa pyöri ilman pyörittäjää. En halua tehdä liian hätäisiä johtopäätöksiä mutta viime aikoina olen paljon miettinyt omaa jaksamista ja elämänlaatua, ja tietysti ihanaa perhettä.Ehkä olisi viisainta laittaa puoti kiinni ja keskittyä omaan terveyteen, ei se silti sulkisi pois sitä että voisin ommella ihanuuksia ja sisustaa oman voinnin mukaan. Asiakkaat ovat monet jo ystäviä joten varmasti sisustus-ja ompelutöitäkin olisi silti vielä. Ja aina on kirppis jossa voi käydä myymässä tekeleitä, yleensä ovat tehneet aina kauppansa ja löytäneet uuteen kotiin :) En usko että koskaan osaisin kokonaan jättää tätä kaikkea, se on elämäntapa ja rakkaus
Joku ystäväni totesi jokin aika sitten että vaikeakin muutos tuo yleensä jotain uutta hyvää tullessaan.

Ehkä nyt kuitenkin iso kupillinen kaakaota ja halimaan pienintä joka sairastui viime yönä. Lapset on ihania sairastajia, niin reippaita vaikka on kova kuume :)
Ja kun vie herkkuhedelmälautasen, saa ison hymyn peiton alta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti