lauantai 26. maaliskuuta 2011

Rakas ompelunurkka ♥ ♥ ♥

Täällä on tullut vietettyä hetki jos toinenkin :) Ompelu on siitä ihanaa, että oletpa sitten surullinen tai onnellinen, ompelu on aina terapiaa-jokaiseen asiaan. Joka kerta kun istut koneelle, mahdollisuudet on rajattomat :) Aika upea ajatus pidemmän päälle.
Toki on paljon niitäkin päiviä kun ei olisi pitänyt istua laisinkaan koneelle :) Ne on hetkiä jolloin kaikki yksinkertaisetkin asiat menee pieleen, ajatus ei pysy koossa ja teen järjettömiä virheitä;kuten ompelen paidan pääntien kiinni tai hävitän koko ompeluksen jonnekin ompelukoneen sisälle. Sitten pyörittelen hassunnäköistä kappaletta ylösalaisin ja mietin että mikä hitto tämä on? Toisaalta näistä hetkistä saa jälkeenpäin ikimuistoisimmat naurut-kyllä niin paljon on tullut tehtyä hullunhauskoja tekeleitä.

Teen paljon tyynyjä, mekkoja, verhoja-nyt juuri työn allavalkoiset isot ruusutyynyt. Todella kauniita, joskin näissä isommissa ei tahdo mahtua enää pyörylän viimeiset frillat koneen alle. Ajattelin kokeilla samalla tekniikalla myös pikkuveskiin pientä mattoa. Luulen että on aika ihanaa upottaa varpaat pehmeisiin frilloihin! Nyt kun kevät tulee, kait sitä on pakko tehdä joku ihana hame omaan vaatekaappiin jossa on pitsiä ja frillaa ja romanttisuutta :) Ja tähän ompelunurkkaan verhot että saa nuo vahvavirran kamalat pömpelit piiloon. Tähän muuten sopisi verhoiksi valkoiset vanhanajan lakanat ja pitsiä hiukan reunaan..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti