tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ihana valo!!

Niin se vaan tuli, ihana kevät!! Nyt ei oikein tiedä mihin päin juoksisi : ) Tekisi mieli siivoilla, touhuta ulkona, vaihtaa verhoja ja tyynyjä, mennä puutarhakauppoihin..IIK :) Valo on niin ihmeellinen asia, huomaan että olen virkeämpi ja iloisempi joka päivä. Terassille vaihdoin jo tyynyt ja laitoin kauniin pitsiliinan pöydälle, päälle rottinkiset aluset. Kynttilöitä ja kukkia. Terassi on kuin karamelli :) Grillikausi on avattu ja piknik kori otettu käyttöön. Etupihalle istutin puisiin laatikoihin valkoista perunanarsissia ( tuoksuu niin ihanalle!!!!), orvokkeja ja liljoja. Isoon joululyhtyyn tein asetelman kukkasista, sammalesta ja kivistä-lyhty saa myös viettää kesää .
Nyt himoitsen puutarhaan isoja kauniita pioneja..Ne valtavat vaaleanpunaiset kukat kesällä on niin upeita että hengitys salpautuu. Puutarhakirjat ja lehdet on jo pöydällä odottelemassa että ehdin perehtyä niihin. Suihkulähdekin saa uuden asun täksi kesäksi, sammakot on varmaan ihmeissään kun heitä odotteleekin rustiikkinen, valkea uima-allas enkeleineen ;)

Puotiin tuli vanhoja patinoituneita ikkunanpokia, tänään saan vanhan rustiikkisen oven..mitäköhän ihanaa näistä keksisi..: ) Myös uusia sisustustarroja saapui, ehkä joku saa kotiutua tänne omaan kotiinkin.
Ensimmäiset sammakot pomppi jo pihalla, linnut tekee pesiään-nyt nautitaan, kevät on niin mahtavaa : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti