lauantai 21. toukokuuta 2011

Jäähyväisiä ja onnenkyyneleitä

Vanhan loppu on uuden alku, eikö niin sanota? Puoti on tullut tiensä päähän. Päätöstä on pähkäilty ja pähkäilty loputtomasti, nyt tuntuu että päätös on vihdoin valmis. Edessä on uudet ihmeelliset ajat : ) Vietänkin kesälomaa lasten ja perheen kanssa, ilman stressiä, työkiireitä ja jatkuvaa puhelimessa roikkumista. Höörääminen ja kauniit asiat on elämäntapa, siitä en suostu luopumaan koskaan : ) Jatkossa kaikki tapahtuukin omalla painollaan, se tuntuu hyvältä sydämessä. Uusia työkuvioita on jo suunnitteilla mutta luulen että ne saavat odotella hetken aikaa.

Oli ihanaa olla tänään kasvimaalla kitkemässä rikkaruohoja ja ihastelemassa uusia taimia jotka tulevat pikkuhiljaa esiin. Olen niin hölmö (joka vuosi sama juttu) etten laita mitään lappuja kasvimaalle, mitä missäkin on. No lopputuloksena on joka vuosi että on ihan ihmeellistä katsella ja arvuutella mitä mistäkin tupsahtelee :)

Sain vihdoin kaipaamani vanhan hetekan puutarhaan!! peitin sen patjoilla ja peitoilla, päälle kauniita tyynyjä päällekkäin. Nukuin päiväunet auringon lämmittäessä, luumupuun alla-ihanalla hetekalla : ) Hiukan kun tuulee, kukkien terälehdet leijailee ilmassa, taianomainen tunnelma.

Sain jokin aika sitten tilaamani sabluunat kotiin, kaikki mahdolliset ja mahdottomat sisustustekstit. Luulen että nyt kun on aikaa, teen muutamia tyynyjä ja liinoja, ja maalailen vanhoja puulaatikoita lasten kanssa. Niihin vielä kauniit painetut tekstit-kauniita!! Laitan kuvia tännekin, laittakaa s-postia jos joku tuntuu siltä että tuon haluan kotiin : )

Lempeitä päiviä teille kaikille :)2 kommenttia:

  1. Heipat! On varmastikin vapauttavan jännittävää tehdä päätös ja suunnata uusiin haasteisiin... Itsellänikin kohta sen aika, ja nyt jo kauhistuttaa... Leppoisia kesäloma päiviä sinulle, olet ne varmastikin ansainnut! Ja voi kun tuo hetekka on ihana, lämpimien päivien unelma :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Henna :)
    Voin sanoa että vaikka onkin vaikeita päätöksiä, olen tosi tyytyväinen, sydämessä on rauha. Ja mikä ihaninta, tämän kaiken keskellä olen löytänyt uudelleen ompelupöytäni ja sen sisustushöörääjään jolla on ideoita vaikka muille jakaa. Se on ollut pitkän aikaa kadoksissa.

    Voimia tuleviin päätöksiisi :)Uudet tuulet voivat olla aika raikkaita :)

    VastaaPoista