keskiviikko 14. syyskuuta 2011


Upea syysmyrsky ja vettä ropisee :) Myrskyt on kauniita, ne saavat jotenkin aina muistamaan luonnon mahtavat voimat. Nyt on silti lämmintä, istuskelinkin eilen illalla hiukan aikaa terassilla vaikka tauti on vielä vieraana. Niin, meille rantautui tuo pöpöaalto viime tekstin jälkeen, olen ollut sairaana nyt reilut pari viikkoa, muu perhe alkaa parantumaan pikkuhiljaa.

Siivoilin terassia, laitoin tuolien päälle vanhat säkit ystävältäni, tein sammalista kauniita asetelmia ja vein lyhtyjä ja kynttilöitä ulos. Omenat tuoksuu koreissa, viime viikolla innostuin tekemään vanhanajan omppuhilloa, hitsin vitsit tuli hyvää!

Ulos kun ei uskalla nenua pistää, touhuaminen tapahtuu sisällä :)
Ostin nansolta joulunpunaisia matonkuteita valtavan säkillisen ja olen virkkaillut pieniä söpöjä pyöreitä tuolinpäällisiä. Joulun käsityömarkkinapaikat on varattu joten tonttujen, enkeleiden ja pupujussikoiden tehdas on pisin ompeluhuoneen pöytää. Ompeluhuoneen tuolit saivat myös valkeat röyhelöiset päälliset.

Ystävien kanssa laitettiin facebookiin Ihanuuksien Kirppis joka on lähtenyt hienosti käyntiin. Käykää katsomassa, siellä on vaikka ja mitä ihanaa myynnissä. Kaikki mitä olen laittanut myyntiin sinne, on löytänyt uuden kodin, se oli hyvä idea :) Tavarat vaihtoon vaan, sulovileneitä kun kaikki ollaan ;)

Vaikka onkin flunssa vielä päällä, mieli on hyvä. Kivaa viikkoa kaikille, nauttikaa syksyn pimeistä illoista ja sadepäivistä !

3 kommenttia:

  1. Johanna, käyhän blogissani, mulla on sulle siellä tunnustus.

    VastaaPoista
  2. Johanna, käyhän blogissani, mulla on sulle siellä tunnustus.

    VastaaPoista
  3. Tuija <3 Tunnustukset on ihania, hetimiten kurkkaamaan :)

    VastaaPoista