perjantai 8. heinäkuuta 2011

Kuvia


Makkaan hetekallani täällä kalliolla ja ihailen Jeanne `d Arcin ihania kesälehtiä.Ovat täynnänsä ihania ideoita, nyt on kyllä adhd ja kaikki kirjainyhdistelmät päällänsä :) En taas osaa päättää alkaisinko ompelemaan, sisustamaan, maalaamaan..iik! Kävin ystäväni kanssa antiikkimarkkinoilla viime sunnuntaina (keskellä metsää!), siellä oli vaikka ja mitä..Vanhoja patjaraitakankaita eksyi kassiin, samoin vanhoja kirjailtuja pellavapyyhkeitä ja käsinkirjailtuja vanhoja tyynyliinoja..nyt roikkuvat narulla ulkona saamassa auringosta valkeutta ja raikkautta. Tässä kuvia ihanuuksista joita löysin ja ideoita kesän lehdistä..luulen että toteutan muutaman näistä ;) Aurinkoista päivää kaikille!! Tehkää illalla metsää pieni retki, mukaan tarttuu kaunis kimppu metsäkukkasia yöpöydälle ja ehkä kanttarellejakin.

3 kommenttia:

 1. Ai niin, otan tänään vanhoista peileistä kuvia joita on varastossa ylimääräisenä :) laittakaahan viestiä jos joku tuntuu omalta ihanalta :)

  Postia minulle voi laittaa laventelitalo@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana tuo sun hetekasi on, siinä on kiva köllötellä ja lueskella, pääsin siis kuin pääsinkin työkoneeltani tänne. Kiva kun tulee uusia blogeja ja sinulla onkin ihania juttuja jo täällä.

  Peilit kiinnostaa kovin.

  Mukavia lekotteluhetkia hetekallasi ja ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Tuija, olen sitä mieltä että jokaisella pitäisi olla olla ehdottomasti oma hetekka :) Kyllä se vaan niin mukava on! Olen jopa harkinnut että tuonko sen sisään, en ole vielä keksinyt mihin sen voisi laittaa..Kivaa viikonloppua ja nauti lomasta :)

  VastaaPoista