torstai 7. heinäkuuta 2011

Lomaa ja nautiskelua

Lomassa ehkä upeinta on kun aamulla kenenkään ei tarvitse nousta tai lähteä minnekään. Olen muutamana aamuna tassutellut keittiöön ja laittanut kaffen tippumaan, ja ottanut kahvimukin mukaani petiin takaisin :) Mikäs on kuunnellessa lintujen konserttia ja ihmetellessä että mitähän tänään tehtäisiin. Lapsetkin on päässeet samaiseen harmoniseen olotilaan, haluavat kölliä petissään pitkään ja lukea lehteä tm. ennenkuin noustaan aamupalalle. Tähän voisi helposti tottua :)

Allas puutarhassa on löytänyt paikkansa oleskelutilana, senverran lämmintä on ollut. Jopa pikkuherra joka ei välitä laisinkaan "kylmästä" +21 altaasta, saatiin sinne leikkimään ja touhuamaan. Mummu ja pappa on pitäneet paljon lapsia (ja meitä:) ) kesäkodissa maalla ja tehneet reissun Heurekaan ja Linnanmäelle. Ihanat isovanhemmat, olen kyllä sydämestäni onnellinen että jaksavat touhuta poikien kanssa, enempää ei voisi toivoa. Pienempi totesikin tänään puhelimessa että hän on ihan uuvuttanut mummun ja pappan, eivät kuulemma jaksa pelata enää edes sählyä :) :) Kotiinpaluu onneksi ylihuomenna että saavat levätä.Ensi lauantaina lähdetäänkin siskon perheen kanssa Särkänniemeen viettämään päivää ja hulluttelemaan.

Lököilyn ohessa ollaan käyty saaristossa ja tavattu ystäviä ja tuttuja. Tällä viikolla näin ystäviä täällä meillä ja sain taas todeta että saan sydämestäni olla kiitollinen kaikista ihanaisista joita tässä ympärillämme on :)

Hiukan olen saanut kotiprojektiakin eteenpäin. Maalasin keittiön vanhat kaapit valkeiksi ja löysin Pastellasta kauniit posliiniset nupit oviin ja laatikoihin. Keittiöön löytyi myös vankat kunnon puutuolit Homeberrystä (jossa on muuten ale syksyyn saakka). Eilen nautiskelin ja kävin ensin Pastellassa ihailemassa kaikkea kaunista, ja sieltä ajettiin miehen kanssa yhdessä Adalmiinan Helmeen. Voi miten kaunista siellä oli taas! Se vanhojen puulattioiden narina, vanhat antiikkikaapit, kauniit tekstiilit, tuoksut, kynttilät..siellä on niin ihana tunnelma. Makselin ostoksia kassalla kun huomasin että siellä myydään laventelia säkkitavarana!! No siitähän se sitten lähti ;) Ajattelin ensin että ostan hiukan laventelia kotiin huonetuoksuksi, sitten aloin miettimään että jos ompelisin tyynyliinoihin sellaiset pienet taskut joihin voisi sujauttaa hiukan laventelia..ja sitten lopuksi ostin ihan kunnon pussillisen ajatuksena että teen miljoona laventelituoksupussia kaikille muillekin :) Vkonloppuna olisi tarkoitus (ellei jotain muuta tupsahda eteen) ommella valkeita verhoja pitseillä, samanlaisia kaitaliinoja ja keittiöliinoja. Ihania kaikki!! laitan kuvat niistä tännekin.

Ruusut kukkii ja kasvimaa näyttää kovin..villiintyneeltä :) kaikki kasvaa sekaisin, eivätkä pysy omissa tiloissaan. Ensin ajattelin mennä riehumaan sinne päiväksi mutta kun otin taas sen kaffekupposen ja istuin viereiseen rottinkituoliin ihmettelemään mistä aloittaisin-päätin etten aloitakaan. Haittaakohan se hirmusti vaikka sipulat, porkkanat ja perunat ovat sotkussa ja hiukan lemmikeitä kasvaa siellä vielä joukossa..? Ei haittaa. Ihana sekasotku :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti