keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Voi elämäntie..:)

Ystävä soitteli äsken ja totesi että jotenkin hassunkurisen näköinen on toi teidän soffa..no on kait kun me laitettiin pätevänä se alukangas tohon sohvatyynyjen päälle :) Hiukanko naurutti hölmöläisyys, no nyt on oikeinpäin. Kyl me hiukan ihmeteltiin että onpas kummallista kun on tollaset vyöt tössä istuintyynyjen päällä. Todettiin sitten että ehkä ne vaan kuuluu olla, tyynyjä päälle ja noin, ihana :)

Poikien kanssa käytiin Särkänniemessä ja saatiin aurinkoinen ja kaunis päivä. Kivaa oli ja naurua riitti :)

Tänään on ystäväni luona puutarhajuhlat Halikossa. Olette kaikki tervetulleita :) Oriflame tekee jalkahoitoja (oma pesuvati ja pyyhe matkaan mukaan) ja puutarha on täynnänsä ihanuuksia, vaatteita, sisustustavaraa, antiikkia, herkkuja, kransseja ja vaikka mitä ihanaa! laittakaa viestiä niin annan yhteystiedot.
Tulee varmasti kiva päivä, aurinko paistaa ja ihania ihmisiä puutarha täynnänsä :)

Sienimetsässä olen käynyt jo kolmeen otteeseen, kanttarelleja ja herkkutatteja metsät täynnänsä!! Olen ihan himosienestäjä. Olenkin todennut että heinä-lokakuussa minut löytää mettästä. Metsässä ajatukset lepää. On rauhallista, hiljaista ja kaunista. Sammalet ja kukat tuoksuu..parasta aikaa vuodesta. Vielä kun joku keksisi miten siellä metsässä pärjäisi niitten hyttysten, paarmojen ja kohta hirvikärpästen kanssa..vie oman ihanuutensa kun saa jatkuvasti olla huitomassa ja lätkimässä itteään :)

Blogi on saanut paljon lukijoita mikä on kiva huomata :) Jatkossakaan ei tarvi kirjautua, täällä saa käydä kurkkimassa ilman kirjautumisia. Katsoin että kävijöitä blogissa on ollut niin paljon että laitan myyntiin noita vanhoja mööpeleitä ja juttuja-jos vaikka löytäisivät uuden omistajan. Aurinkoista päivää kaikille, nauttikaa lämmöstä ja kauniista asioista ympärillänne :)

3 kommenttia:

  1. Niin, myytävänä olevia laitan aina tuonne aiempaan otsikkoon MYYTÄVÄNÄ. Laittakaa s-postia jos löytyy jottain kivaa :)

    VastaaPoista
  2. Joo,on toi sohva paljon paremman näköinen noin:D :D :D

    VastaaPoista