torstai 5. tammikuuta 2012

Elossa!

 Oli ihana herätä aamulla, aurinkoi paistoi kasvoille! Eilen sain kipinän ja ompelin uusia sisustustyynyjä kotiin, leivottiin ystävän kanssa herkkuja ja suunniteltiin mitä kaikkea kivaa voisi ommella nyt kevääseen ja kesään. Suloisia pellavavaatteita suunniteltiinkin, tänään teen sohvalle ison torkkutäkin jossa on sama lippu yläosassa kuin noissa eilisissä tyynyissäkin. Harmaata, valkoista, beigeä, siitä alkaa kevät ;)
Kevään ykkösjuttu on viikonloppuna: mööpelivalssi :D Pitkän pimeän jäljet pois pois, tomut pois nurkista ja kodille uusi , raikas ilme. Verhot ja matut pesuun mäntysuopaan, huonekalut uuteen järjestykseen ja kukkakaupan kautta kotiin viimeinen silaus..

Tallia olen yhä siivonnut, laitan myytävät kansion heti kun saan kaikki kuvattua. Ylimääräisenä on paljon pientä sisustustavaraa, puutarhaan sinkkiämpäreitä yms, muutamia peilejä.

Ennen torkkupeiton ompelua, nappaan pienemmän pojan matkaan ja lähdetään hakemaan lähimetsästä pajunkissoja. Ihan hullunkurista, niitä tosiaan oli jo joulupäivänä.
Pimeys alkaa selvästi häviämään kun mieliala nousee :) Ei paha :)


1 kommentti:

  1. Mitähän nyt tapahtui kun kuvat tuli noin valtavina..apuva :)
    Ai niin unohdin, blogia pääsee lukemaan kaikki ja kävijämäärä onkin ollut huima, kiitos teille :) Kiva on huomata ettei ihan yksinäs täällä jorise jonninjoutavia ;) Jos haluat kommentoida tai esim. ostaa myytäviä, ymmärtääkseni silloin pitää tehdä tili tänne ja kirjautua

    VastaaPoista