sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hohhoijaa :)

Aamukaffetta ja sitten alkaa tallin ja kaappien vuosittainen siivous. Sulovilen kun olen, nurkkiin on kertynyt vaikka ja mitä..Näin alkuvuodesta on hyvä tehdä pientä inventaariota ;) Kamera siis mukaan ja kuvaamaan, laittakaa viestiä tähän alle taik fb:sivulle jos löytyy jotakin mikä kiinnostaa. Isoja huonekaluja, peilejä jne. en mielellään postita, joten toivoisin että pääsisitte noutamaan tavarat täältä Piikkiöstä taik voidaan sopia treffitkin lähialueille.

Let`s go meininki ja saletisti natsaa :)

No ja pah :D Olen riehunut aamusta saakka tallissa ja pakko on nyt myöntää ettei tänään saa kuvattua hevonhumppaa :D Siellä on niin sekaista ja paljon tavaraa että menee muutama päivä jotta saa raivattua tien tavaroitten luokse. Mistähän tätä tulee..hamstraaja? Ihmetellään siis loppuviikosta uudemman kerran..
Huomasin myös että meillähän on myös tallissa urheiluliike :D kaksi poikaa ovat pitäneet huolta siitä että sieltä löytyy kaikkia kokoja luistimia, suksia, monoja, pöytätennismailoja *8, erilaisia urheilupelejä, sulkkismailoja, suojia,skeittilautoja, surffilautoja..et jos joku kaipaa jotakin..;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti