perjantai 6. tammikuuta 2012

Mööpelivalssia loppiaisen kunniaksi :)

Uusi bloggauspaikkani :)Tämä vanha tynnyri oli joskus ihana löytö, voiko kauniimpaa pöytää valaisimelle olla?


kattokaattes nyt, ihan hoopoa :)


Vanhat kirjat on kauniita ja niissä on ihana tuoksu. Tuo taaimmainen iso kirja ostettiin Kreikan matkalta, keskellä Oian upeita vuoria on yhä pieni kauppa jossa omistaja tekee jokaikisen kirjan käsin, jokaisen paperisen sivun, nahkakannen, puukuoret kirjaan..siellä meinasi tulla hulluksi. Olisin halunnut ostaa koko kaupan kaikki kirjat mukaamme kotiin.

*******************************************

Aamusta käytiin miehen ja nuoremman pojan kanssa sienimetsässä, ja ihan oikeasti poimittiin suppilovahveroita, ihan hassua :)  Herkullista oli pihvien kanssa.
Ompelin kauniin pellavaisen täkin olohuoneen sohvalle ja muutaman tyynyn, tuli mielestäni tosi kaunista. No sitten innostuin tekemään mööpelivalssia ja sit olikin koko huusholli mullin mallin. Mies pyöritteli silmiään kun juoksentelin ympäri taloa, milloin mitäkin kainalossa. Nyt on kaunista ja raikasta, kyllä se vaan niin on että pelkkä mööpeleitten paikan siirtäminen tekee ihan uudennäköisen kodin. Huomenna olisi tarkoitus verhoilla keittiön vanha tuoli uudelleen ja maalata alaeteisen arkku valkeaksi. Nyt on kyllä joku ihmeellinen kevätmoodi päällä kun ei tiedä mihin suuntaan sinkoilisi :) Pojat oli äsken katsomassa kaukoputkella tähtiä, upea tähtitaivas, käykäähän kurkkaamassa  ulkona. Hyvää loppiais iltaa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti